30%

Mesauda Light Legend pjena za čišćenje lica 100ml 622101

Krem pjena za čišćenje sa fiziološkim pH kože, bogate teksture koja se u kontaktu sa vodom pretvara u mekanu, laganu pjenu. Formulisana sa surfaktantima prirodnog porijekla za veoma nježno čišćenje čak i najosjetljivije kože. Obogaćena hidratantnim, umirujućim highlighterima, antioksidantima i aktivnim sastojcima koji štite kožu.

AKTIVNI SASTOJCI ZA HIDRATACIJU I UMIRIVANJE

PANTENOL: sa hidratantnim i umirujućim svojstvima, aktivno suzbija crvenilo i iritaciju kože i stimuliše regeneraciju ćelija, pomažući u obnavljanju kožne barijere.

VENUS RIŽINA VODA: zahvaljujući svojim hidratantnim i antiinflamatornim svojstvima, pomaže u borbi protiv starenja ćelija vršeći antioksidativno i zaštitno dejstvo. U stanju je da oplemeni i umanji pojavu pora, osvijetli ten i obezbijedi zdrav, odmoran izgled.

SHEA PUTER: Prirodni sastojak sa brojnim svojstvima kao što su: hidratantno, hranljivo, omekšavajuće, regenerativno i antioksidantno. Idealan je za umirivanje iritirane/crvene kože i hidrataciju suve kože.

ZAŠTITNI AKTIVNI SASTOJCI

BIECOLIA®: prebiotik prirodnog porijekla koji može da ojača, zaštiti i uravnoteži mikrobiotu kože.

ORGANSKI SOK ALOE VERE: Hidratantna, osvježavajuća i umirujuća aloe vera je idealna za zdravu, nahranjenu i blistavu kožu lica.

ORGANSKA VODAJORGOVANA: Voda dobijena iz cvijeta jorgovana sa osvježavajućim, antioksidativnim i okrepljujućim svojstvima.

AKTIVNI EKSTRAKT BOŽURA: ujednačava ten i posvjetljuje kožu. Zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, štiti kožnu barijeru smanjujući stvaranje slobodnih radikala.

ILLUMINISCIN®: Uravnotežena mješavina prirodnog molekula ekstrahovanog iz maslinovog drveta, oleuropeina, zajedno sa stabilizovanim vitaminom C i cinkom PCA. Ova jedinstvena kompozicija ispoljava snažno djelovanje Highlighter-a, boreći se protiv sinteze melanina i formiranja aregata između melanina i proteina odgovornih za pojavu promjena boje kože.

UPUTI ZA UPOTREBU: Nanesite manju količinu proizvoda proizvoda na vlažne ruke, i utrljati da biste podstakli stvaranje fine, lagane pene. Masirajte nekoliko minuta, izbjegavajući područje oko očiju, i isperite.

8,40

Add to wishlist
SKU: 16302 Kategorija: