MAGNETIC POWER GEL U TUBI 50GR EXTENDER 104232

Savršen hibrid između gela i akrila. Tehnika nanošenja je kao kod akrila, a sušenje je kao kod gela. Nije potrebna akril tečnost za nanošenje PowerGela, dovoljan je Prep & Wipe.

DA I NE
PowerGel je savršen balans između gela i akrila, što čini ovaj proizvod idealnim čak i za najekstremnije oblike. Ne nanositi debeo sloj proizvoda kako ne bi došlo do peckanja tokom sušenja u lampi. PowerGel se može koristiti na šablonima, tipsama i na priridnom noktu.

NANOŠENJE
PowerGel se iz kutijice uzima špatulom. Svaka nova kutija gela imaće veoma ljepljivi sloj na vrhu. Ovaj sloj možete ukloniti špatulom ili ga možete nježno promiješati sa ostatkom gela.  Položiti kuglicu gela na nokat, i nastaviti nanošenje korištenjem četkice Prep & Wipe-a. Suši se 1 minut u LED lampi, ili 2 minuta u UV lampi.

PREPORUKA ZA ZAVRŠNI GEL
Može se koristiti bilo koji završni gel za zatvaranje PowerGela, ili se čak može isturpijati do visokog sjaja. Izbor zavisi od toga da li želite UV filtere   (Supreme Finish) ili ne (Base and Top).

NAPOMENA
Možete nanositi PowerGel sa sintetičkom četkicom ili čekticom sa prirodnim vlaknima, baš kao i akril. U oba slučaja četkica se čisti sa Prep & Wipe-om.

47,50

Add to wishlist