KayPro boja za muškarce – za kosu i bradu nijansa 2/3 22790

PROFESIONALNI KOMPLET ZA BOJENJE KOSE I BRADE 

Profesionalno farbanje brade i kose bez amonijaka. Maskira sijede vlasi za samo 5/10 minuta i zahvaljujući hladnoj pigmentaciji neutrališe pojavu neželjenih toplih odsjaja, tipičnih za mušku boju. 4 različite nijanse za kamufliranje sijedih vlasi  i postizanje nevjerovatno prirodnog efekta.

Aktivne supstance prisutne u formuli: • Aloe Vera: poznata po svojim hidratantnim, umirujućim i okrepljujućim svojstvima. Sadrži enzime, vitamine, minerale i aminokiseline koji pomažu u davanju sjaja i mekoće. • Crvena sandalovina: poznata po svojim pročišćavajućim, umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Pomaže u balansiranju proizvodnje sebuma održavajući kosu zdravom i sjajnom. • Pantenol: Takođe poznat kao provitamin B5, moćan je hidratant koji može pomoći da kosa ostane hidrirana, meka i svilenkasta. • Kokosovo ulje: prisutno u aktivatoru, kada se pomiješa sa bojom pomaže da kosa bude meka i sjajna.

Odnos miješanja: 1:1

Bez amonijaka

Vrijeme djelovanja: 5-10 minuta (5 minuta za najsvjetliju boju – 10 minuta za najtamniji rezultat) za kosu, odnosno  10-20 minuta za bradu.

10,50

Add to wishlist
SKU: 16917 Kategorija: