GP BAZA+TOP GEL 15ML 103000

Base & Top je 2 u 1 gel, koji se može koristiti kao bazni i kao završni gel unutar Gelpolish sistema. Ovaj gel se može koristiti i za jačanje prirodnog nokta, kao i da noktima da savršen sjaj.

GUSTINA
Base & Top Gel ima srednju gustinu i dolazi u bočici. Nanosi se četkicom direktno na nokatnu ploču.

SUŠENJE
Base & Top Gel se suši 30 sekundi u LED lampi ili 2 minuta u UV lampi. U slučajevima kada se koristi kao baza, kraće je vrijeme sušenja. Kada se koristi kao završni gel, ostaviti da se nokat ohladi prije skidanja ljepljivog sloja. Time će gel dobiti intenzivniji sjaj.

PRIJANJANJE
Base & Top Gel dobro  prijanja na sve nokatne ploče, i na sve gelove.

FLEKSIBILNOST
Base & Top je fleksibilni završni gel koji ne puca lako.

UV FILTER
Base & Top Gel ne sadrži UV filtere što ga čini pogodnijim za upotrebu preko tamnijih trajnih lakova, a manje pogodnim za upotrebu tokom ljeta.  Preko svijetlih nijansi preporučujemo korištenje Soak Off završnog gela.

PROBLEMI I UZROCI
Protresti bočicu ili je izrolati među dlanovima prije svake upotrebe. Ovo osigurava da će se svi sastojci izmiješati. Ukoliko bočica duže stoji, a da se ne koristi, sastojci se mogu razvojiti, što može uticati na rezultate.

LJEPO JE ZNATI
Ukoliko koristite Base & Top za ojačavanje prirodnog nokta, nanesite najmanje 2 sloja.  Base & Top Gel i Soak Off Top Gel su zapravo identični proizvodi. Jedina razlika je u tome što Base & Top Gel ne sadrži UV filtere, a Soak Off Top Gel sadrži.

16,50

Add to wishlist
SKU: 3848 Kategorija: