GEL SOAK OFF ZAVRSNI 15GR 105002

Soak Off završni gel je 2 u 1 gel i može se koristiti i kao bazni, i kao završni gel za trajne lakove. Ovaj gel se može koristiti i odvojeno za jačanje prirodnog nokta, i ima fantastičan sjaj.

GUSTINA
Soak Off završni gel ima nisku do srednje gustine i dolazi u bočici sa četkicom. Možete nanositi gel direktno na nokat četkicom.

SUŠENJE
Soak Off završni gel suši se 30 sekundi u LED i 2 minuta u UV lampi. If Ukoliko koristite Soak Off Top Gel kao bazu, možete ga sušiti nešto kraće. Kad se koristi kao završni, pustiti da se ohladi prije uklanjanja ljepljivog sloja. Ovo će pomoći u postizanju intenzivnijeg sjaja.

PRIJANJANJE
Soak Off završni gel prijanja na svaki tip nokta i svaki tip gela. Ukoliko koristite Soak Off gel za zatvaranje Nail Art-a, možete nanijeti tanak sloj Soft Bond prajmera prije nanošenja  Soak Off završnog gela.

FLEKSIBILNOST
Soak Off završni gel je fleksibilni gel koji ne puca lako.

UV FILTER
Soak Off završni gel sadrži visoku koncenteaciju UV filtera, što ga čini ekstremno pogodnim za svjetlije bojemaking trajnih lakova. Tokom ljeta, ovaj gel pomaže da boje trajnog laka duže zadrže intenzitet.

NAZNAKA
Ukoliko želite ojačati prirodne nokte , Soak Off gel je najbolji izbor! Savršen sjaj, jednostavan za nanošenje i dobar i jasan rezultat zahvaljujući UV filterima.

PROBLEMI I UZROCI

Protresti bočicu između dlanova prije upotrebe. Ovo osigurava da sastojci budu dobro izmiješani. Ukoliko bočica dugo stoji uspravno, sastojci se mogu odvojiti, što može uticati na krajnji rezultat. Gel postaje porozan, i brže dolazi do dekoloracije, naročito ukoliko se nosi tamnija odjeća, ili šminka.

LIJEPO JE ZNATI
Ukoliko koristite Soak Off Top Gel za jačanje prirodnog nokta, nanesite najmanje 2 sloja.

24,00

Add to wishlist