GEL BUILDER PINK 50GR 104103/800204

Standard Builder Gel je kristalno transparentni gel koji se može koristiti za izlivanje i nadogradnju noktiju, i kao ljepljivi sloj.
DA I NE
Standard Builder Gelovi imaju više volumena (ili veću gustinu), tako da sa njim možete raditi gotovo u jednom sloju.  Oni su zaista univerzalni za upotrebu. Ovi gelovi se mogu koristiti za jačanje prirodnih noktiju, kao i za nadogradnju i izlivanje.  The Standard Builder bijeli gel ima prelijepu prirodno bijelu nijansu koja se može koristiti preko cijelog nokta kako bi se odradio savršen set Nude noktiju ili za kreiranje prirodne osmijeh linije.
APLIKACIJA
Voditi računa da prst klijenta bude okrenut ka dolje tokom aplikacije, i da se gel stavi u lampu za sušenje odmah nakon nanošenja.  Ne raditi sa velikom količinom gela, kako bi se održala kontrola tokom aplikacije. Ovi gelovi su gušći, i možete odabrati da li ćete oblikovati nokat u jednom sloju, ili graditi nokat u više tankih slojeva.

PREPORUKA ZA ZAVRŠNI GEL
Standard Builder Gelovi mogu se isturpijati do visokog sjaja, ali ukoliko preferirate upotrebu završnog gela preporučujemo Top Gel u kutiji.  Njega možete nanositi oko zanoktica, kao i na površinu prirodnog nokta, i lako ga je nanositi.  Ukoliko preferirate upotrebu završnog gela u bočici, Soak Off završni gel je najbolja opcija jer ima visoku koncentraciju UV filtera koji će štititi od dekoloracije prilikom izlaganja svjetlosti.

42.00

Add to wishlist