APARAT ZA ELEKTROSTIMULACIJU F-905

  • Specifikacije aparata:

Naziv aparata: Aparat za elektrostimulaciju

Oznaka: F-905

Proizvođač: Weelko

Zemlja porijekla: Španija

Težina: 6,2Kg

Dimenzije: 45x28x12 cm

Elektrostimulacija služi za usavršavanje figure tijela.

Ovo je aparat  koji putem elektroda olakšava mršavljenje i toniranje mišića sa 10 izlaznih kanala.

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionišu preko elektroda postavljenih na tijelo, koje inducirajući strujne impulse stimulišu mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast – povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd.

Upotrebljavaju se tri različite frekvencije talasa (lipoliza), te frekvencija drenaže u trajanju od 4 puta po 10 minuta, od kojih svaka faza utiče na različite predjele tijela i rješava različite probleme.

Elektrostimulacija je posebno efikasna metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su stomak, bedra i zadnjica.

Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo posebne pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu – vrlo brzo redukuje celulit.

Aparat ima mogućnos podešavanja svakog pojedinačnog kanala.

500,00

Add to wishlist
SKU: 9977 Kategorija: