Pretty EveryDay – Sprej za samopotamnjivanje 200ml 101904

Lagani, nemasni i brzo upijajući sprej za samopotamnjivanje se lako nanosi i daje savršeno ujednačen ten. Bazira se na dihidroksiacetonu i smješi humektanasa važnih za postizanje ili produžetak superiorne, luksuzne bronzane boje dok ostavlja kožu mekšom i sjajnom. Koristite svakodnevno uz mliječni losion za samopotamnjivanje da biste postigli jači intezitetu boje ili da biste održali svoj ten svježim i sjajnim, Dovoljno nježan za upotrebu na licu.

Način upotrebe: Uradite piling kože 24 sata prije upotrebe.  Obezbijedite da koža bude svježe očišćena i suva. Prije upotrebe promućkajte. Držite 20 cm od tijela i prskajte dok koža ne bude potpuno zasićena. Operite ruke sapunom i vodom odmah nakon upotrebe. Sačekajte 15 minuta da se proizvod upije u kožu, prije kontakta sa odjećom. Sačekajte jedan sat prije kupanja ili plivanja. Vaš preplanuli ten će se razviti za 4-6 sati.

Napomena: Samo za spoljašnju primjenu. Izbjegavati kontakt sa očima. Testirajte na maloj površini kože sat vremena prije upotrebe. Prekinite ako dođe do iritacije kože. Ovaj proizvod ne sadrži UV filtere, nije za sunčanje i ne štiti od opekotina. Ponavljano izlaganje nezaštićene kože tokom sunčanja može povećati rizik od starenja kože, raka kože i drugih štetnih efekata na koži, čak i ako ne dođe do opekotina.

Sastojci/Ingredients: Aqua, Dihydroxyacetone , Glycerin, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Coco-Glucoside, Benzyl Alcohol, Parfum, Polyglutamic Acid, Dehydroacetic Acid.

Neto težina: 200ml

10,30

Add to wishlist
SKU: 18020 Kategorija: