Pretty EveryDay Golden ulje za brzo tamnjenje kože 200ml 102058

Pretty Every Day Golden Tanning Oil predstavlja idealan izbor za one koji žele da postignu preplanuli ten, a uz sve to i zaštite kožu od štetnog UV zračenja. Sadrži prirodna ulja jojobe i soje, ekstrakt šargarepe i bisabolol, kao i UV filtere koji čine zaštitnu barijeru kako bi se omogućilo potamnjivanje kože, a istovremeno spriječilo oštećenje kože. Osim što daje koži preplanulost i ujednačen ten, njegova jedinstvena formula obiluje antioksidansima i pruža dugotrajnu njegu koži. Ulje za brzo tamnjenje lako je za nanošenje, apsorbuje se brzo i ostavlja ugodan osjećaj na koži.

Način upotrebe: Nanijeti ulje izdašno i ravnomjerno na suvu kožu tijela i lica 10 – 15 minuta prije izlaganja suncu. Koristiti ga u dovoljnoj količini tako da prekrije sve vidljive površine kože. Ponoviti nanošenje ulja svaka dva sata kako bi se sačuvao neophodan nivo zaštite, a naročito posle znojenja, plivanja ili posle brisanja peškirom. Primjena nedovoljne količine proizvoda smanjuje nivo zaštite. Preporučuje se upotreba ulja tokom i nakon korišćenja solarijuma.

Upozorenja: Izbjegavati intenzivno sunce tokom dana (11 – 15 h) i pretjerano izlaganje suncu. Bebe I malu djecu treba zaštiti od direktne sunčeve svjetlosti tokom cijelog dana. Koristiti proizvode za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite (SPF viši od 25) i zaštitnu odjeću (šešir, majicu, naočare za sunce). Ne provodite previše vremena na suncu, čak i kada koristite proizvode za zaštitu od sunca. Izbjegavati kontakt sa očima. Sačekajte da se proizvod kompletno apsorbuje i izbjegavajte kontakt sa tekstilom i čvrstim površinama kako biste izbjegli promjenu boje.

Sastav/Ingredients: Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12 15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycine Soja Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triolein, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Dioleate, Bisabolol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, BHT, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

11,10

Add to wishlist
SKU: 18008 Kategorija: