AI sprej za dezinfekciju stopala 500ml 102374

Idealan za profesionalnu dezinfekciju stopala i higijenu u različitim okruženjima

| Brza dezinfekcija | Neutralizacija mirisa | Višenamjenska upotreba

Brza i efikasna higijena. Savršen za profesionalnu dezinfekciju stopala i higijenu u različitim okruženjima! Ovaj višenamjenski sprej pruža brzu i efikasnu dezinfekciju kože stopala prije tretmana, čime štitite svoje klijente od potencijalnih mikroorganizama, dok istovremeno uklanjate neprijatne mirise.

Jedna bočica od 100 ml omogućava vam da obavite oko 30 tretmana, što ovaj proizvod čini izuzetno ekonomičnim rešenjem za održavanje visoke higijene u vašem salonu.

 Zašto je ovaj sprej važan za vaš rad:

U pedikir tretmanu, higijena je ključna kako za sigurnost vaših klijenata, tako i za uspješnost tretmana.

  • Prevencija infekcija: Prije nego što započnete bilo koji tretman, važno je da stopala klijenta budu čista i dezinfikovana. Sprej efikasno eliminiše mikroorganizme koji mogu izazvati infekcije, poput bakterija i gljivica, čime se smanjuje rizik od komplikacija tokom tretmana.
  • Neutralizacija neprijatnih mirisa: Mnogi klijenti mogu doći sa problemom neprijatnog mirisa stopala. Sprej ne samo da dezinfikuje, već i trenutno neutralizuje mirise, čineći tretman prijatnijim za klijenta i vas.
  • Priprema kože za dalji tretman: Dezinfekcija stopala osigurava da koža bude čista, spremna za piling, uklanjanje zadebljanja i druge faze pedikira, bez rizika od unošenja bakterija u otvorene pore ili oštećenja kože.
  • Brza i jednostavna upotreba: Sprej djeluje za samo 2 minuta, što omogućava brzo započinjanje tretmana bez dugog čekanja. Ova brzina je idealna za efikasno obavljanje tretmana, posebno kada imate više klijenata.
  • Profesionalna higijena: Korišćenje spreja osigurava visok nivo higijene u vašem salonu, povećava povjerenje klijenata i pokazuje vašu posvećenost profesionalnim standardima.

Uvođenjem ovog spreja kao obaveznog koraka u pedikir tretmanima, obezbjeđujete sigurno i kvalitetno iskustvo za svakog klijenta, čime podižete nivo usluge u svom salonu.

 Način upotrebe:

  1. Prije početka tretmana, raspršite sprej direktno na stopala klijenta, vodeći računa da obuhvatite cjelokupnu površinu.
  2. Možete koristiti čistu tkaninu (gazu ili tupfer) kako biste temeljno prebrisali tretirano područje, osiguravajući maksimalnu higijenu.
  3. Sprej počinje da djeluje protiv mikroorganizama za samo 2 minuta, omogućavajući vam da brzo nastavite sa tretmanom bez čekanja.
  4. Po potrebi, tretman možete ponoviti tokom sesije.

Napomena:

Sprej je bezbjedan za upotrebu na zdravoj koži. Ne koristiti na oštećenoj koži i uvijek pazite da klijentu ne dođe u kontakt sa očima.

49,00

Add to wishlist
SKU: 18134 Kategorija: