20%

SUPREME FINISH DIAMOND DUST ZAVRŠNI GEL SA GLITERIMA 15ML 104151

Supreme Finish Diamond Dust je fantastični završni gel sa srebrnastim sjajem, i daje prirodnim i Babyboom noktima zaista specijalan efekat!

GUSTINA
Gliteri daju ovom gelu veću gustinu.

SUŠENJE
Diamond Dust se suši 1 minut u LED ili 2 minuta u UV lampi. Nema ljepljivi sloj. Ostaviti da se nokti osuše nakon sušenja u lampi, prije nanošenja ulja za zanoktice.

PRIJANJANJE
Diamond Dust se može koristiti preko bilo kog proizvoda; gela, akrila ili trajnog laka na prirodnim noktima.  Ukoliko je baza ispod jako fleksibilna, nanijeti 2 tanka sloja Diamond Dust gela umjesto 1x debljeg sloja, kako ne bi došlo do pucanja.

FLEKSIBILNOST
Diamond Dust je dovoljno fleksibilan i može se koristiti preko  trajnog laka na prirodnom noktu, nanošenjem 2 tanka sloja.

UV FILTER
Diamond Dust sadrži normalnu koncentraciju UV Filtera, i svaka dekoloracija je manje primijetna zahvaljujući gliterima.

NAZNAKA
Diamond Dust predivno izgleda na Babyboom noktima.

PROBLEMI I UZROCI
Ukoliko je Diamond Dust popucao, znači da je previše tvrd za nokat tog klijenta. Ovo se može riješiti nanošenjem 2 tanka sloja gela, umjesto jednog.

LIJEPO JE ZNATI 
Dobro promiješati bočicu prije upotrebe ili je izrolati između dlanova, kako bi se osiguralo da svi sastojci ostanu podjednako izmiješani, jer gliteri imaju tendenciju da padnu na dno.

17,60

Add to wishlist