GEL EXTREME WHITE 30GR 104142/104525

Magnetic ima boje i gustine frenč gelova koje odgovaraju svim potrebama. Prilikom odabira gela, prvo treba odlučiti da li želite gradivni gel za produžavanje slobodne ivice nokta ili ga želite koristiti kao paint gel, poslednji sloj prije završnog gela.

Osnovni benefit korištenja gela kao premaza boje je lakoća nanošenja. Ovi gelovi se nanose na isturpijanu nokatnu ploču, prije nanošenja završnog gela.

SVI PAINT GELOVI DIJELE ISTE KARAKTERISTIKE
• Ovi gelovi samo boje nokat, ne ojačavaju ga!
• Ovi gelovi se uvijek moraju promiješati prije korištenja kako bi se pigmenti ravnomjerno rasporedili
• Ovi gelovi se uvijek nanose u dva tanka sloja umjesto jednog debljeg

• Nanose se brzo na nokat i odmah nakon toga suše
• Lako se nanose
• Imamo tri različite opcije

EXTREME WHITE GEL
Extreme White Gel je najsvjetliji bijeli gel u našem asortimanu – kreč bijeli. Suši se 4 minuta.  Nema ljepljivi sloj.  Ovaj bijeli gel može se koristiti na fiberglassu u kombinaciji sa Supreme Finish završnim gelom, na gelu, i na akrilu. Idealan je i za nail art i dizajnerske nokte.

ULTRA WHITE GEL
Ovaj bijeli paint gel je malo mekši nego Extreme White gel, ako govorimo o nijansi.  Uvijek se zatvara sa Top gelom. Vrijeme sušenje je 2-3 minuta.

WHITE BUILDER GEL
White Builder gel daje prirodnu boju i može se koristiti  za obnovu prirodnih noktiju. Sculpting Gel White daje dramatično bijelu slobodnu ivicu nokta i pogodan je za kreiranje dubokih osmijeh linija.

33.00

Add to wishlist